For langt for twitter

Det er ikke fordi, det handler om noget, og jeg burde virkelig have en twitter til den slags ting, der er alt for ligegyldige til en blog, og som jeg selvfølgelig aldrig kunne finde på at skrive på facebook, fordi Hvem skriver ting på facebook? Ingen.

Nå, men jeg har ingen twitter-konto, og det ville jo også være en stor joke, hvis jeg havde. Fordi jeg ville skrive nedenstående, og så ville vi ses igen derinde engang i september. Selvom jeg egentlig tror, at jeg ville være udmærket på de der få tegn. Det er er jo ikke fordi, det er lange romaner, jeg skriver herinde heller. Det burde jeg jo. Skrive en roman. Få lov til at lave Elsker-elsker ikke-rubrikken i Information. Eller de der billeder af forfatteres arbejdssteder. Hver uge på besøg hos en forfatter. Så ville jeg vise en opstilling, tilpas tilfældig, tilpas flot og rar. Noget med “Jeg skriver mine tekster i hovedet og noterer dem på telefonen for ikke at glemme dem. Derfor er min telefon uundværlig i mit arbejde. Så jeg ikke glemmer ordene”. Og noget med en kop kaffe. Noget med helst stempel, men nogle gange er det også fint med nes. Så er det bare lige der, man er, den dag. Og så noget personligt. Et eller andet. En lille sjov dims, jeg har fået af min mor – jeg kan lave en sætning, der rummer både noget om tab og så bare et lille hverdagstvist. Sæt kulør på hverdagen. Ja tak. Sådan en ting, skal der være. Jeg mangler noget om stedet. Det skriver de altid: “Jeg sidder altid i køkkenet”, “Jeg har min faste plads i Diamanten”, “Jeg arvede mahogniskrivebordet fra min oldefar”. Jeg har ingen ideer. Mit bord er fra FDB, og jeg kan ikke lige finde en fed vinkel på det. Jeg har tid nok. Jeg skal lige skrive en roman først. Og ramme en tone. Et plot? Måske.

Men for nu. Altså! Det var jo den måske twitter-egnede (hvad det så er) betragtning, jeg ville skrive. Nu med et lidt dødt momentum. Men hvad fanden:

5C, ikke? De der nye busser med ubegrænsede indgange og “Du trykker bare på en knap, når du vil ind”, og nu bliver det hele meget hurtigere osv. Nå, men 5C-busserne. De kan ikke lukke dørene og køre, hvis folk står for tæt på dørene (og en meget sensitiv sensor). Så nu har de har indsat folk i gule veste, der kører med busserne rundt og genner folk væk fra dørene. Ved hvert stoppested. Fremskridtet længe leve.

Det var bare lige det.

Reklamer

One comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s